Я начев мынетысь!

У мынэ тыле разумнеj уж фсех

Странны эті ціфры:
5-5-5-5-6...
Шо ж гэ пак за ігры
Гонды у мынэ...

Чы хто розуміе
Аж завправды всэ?
Ну, скажітэ, выдры,
Я ж талантнеj беськ?

Дэ ж гэто ходылы
Сёння мы с тылем...
Мусыть, по паРіжовы.
Бо наjшлы сток Ев!

Ляжкы, грудкы, іскры...
Всэ но ж ля Базэjк.
Лазять бо по пнінску
100 колодок в змеj.

Ты іх зачыпы щэ!
Го! Дадуть костеj:
Шо ты фографірваш!?
Я ж ны із жыдэj!

Лізуть на колінцях
До мынэ стік стерв,
Шо я j вправду сь вытяв п
Сам сыбэ шэ в шэjк.

Да, рыхлексы згынуть.
Разве, ек помрэш.
А пока страсы jіх
Хоть с сфоіх думкэj.

Тыхо Харе Крішны
Пожурысь но Свет:
Даj ля мні шэ сылкы
Здвінуты сыбэ!
Ну, шоб но людішкы
Довіралы ж мэнш.

...ну, вот видиш, еблынька
Стала влад ув тень?
Клавіш с і - ныек!


Рецензии
Бесспорно, талант.

Татьяна Ян-Чернышева   04.01.2020 22:13     Заявить о нарушении