Наш чоботар

Шановні дами і чоловіки,
Ремонт взуття в нас на віки!
Наш чоботар, відомий ас,
Майстерно зробить все для вас:
Підшиє гарно, підіб'є -
Великий хист у нього є.
Він швецьких справ талант відомий,
Земляк наш, багатьом знайомий.
Заходьте в будні і на свята,
Людину в нас шанують свято.
А це робити справді варто,
Ремонт найкращий наш, без жартів!

Якби усе оте взуття,
Що оновив він за життя,
В рядок все поруч виставляти
І Землю всю ним обкладати,
Підрахувати можна враз -
Це сто один, ще й з гаком, раз!
Носок, підошва і каблук,
З його талановитих рук,
Ставали знову як новенькі.
Будь, чоботарю, здоровенький!


Рецензии