***

Дивний лісе перед моїм вікном
З вічних сосен, що я знав у дитинстві,
Землю укривай ти рідним хвойним дном
І зміцни своє колюче листя.

Ти врятуй цю область від дощу,
Поки я се ніби розважаю.
Ти врятуй цю область від дощу,
Поки я шукаю, поки я "іщу".


Рецензии