Та перш...

Кожного з нас оточують
Ковдри лісів смарагдових.
Хтось кожен день замовчує
Свої високі прагнення.

В когось – нові локації,
В комусь – лише дрібниці.
Пошук себе в ситуаціях,
Коли вночі не спиться.

Коли ніхто не сниться,
Зовні – лиш блиск нового.
Осінь не забариться
Й кине на дно стога.

Згодом знайде срібні
Голки дерев вічних,
І збере нас подібних
В строфи казок міфічних.

І в рюкзаках заплічних
Своє дитинство несемо,
Коли все було магічне,
Коли прислухались до себе.

Рясність в навколишній інформації
Свою штовхає шукати дорогу,
Та перш ніж летіти в далекі локації,
Люди, почніть з малого.


Рецензии