Авторський в рш Мо життя

"Моє життя, Господь, у Твоїх долонях,
Моє серце, Боже, в Твоїх руках.
Кожен подих Ти даруєш з любов'ю,
І я вдячна за це кожен раз.
Ти мене підійняв і пробачив,
Увійшов в моє сердце на вік.
І тепер, мої очі не плачуть,
І душа нині вже не болить.
Тільки зараз, Господь, зрозуміла,
Як жила я по сьоднішній день!
Як в гріхах потопала і мліла,
Бо не знала Тебе взагалі!
Я не знала любові Твоєї,
І вважала не гідною я
Бути поруч з Тобою, мій Отче...
Помилялась... І йшла в небуття.
Тільки Ти простягнув тоді руку,
Як маленьке дитя пригорнув,
Витер сльози і взяв на поруки
І тепер лиш Тобой я живу!
Я так вдячна, мій Боже, за ласку,
Милість Твою і Твою любов!
І за те, що з Тобою, мов в казці
Кожен день я живу знов і знов!"


Рецензии