П сня щастя

                Пісня щастя

  Муз. М. Мотков                Слова М. Мотков

                Слава! Слава! Україні!
                Світлій, сонячній землі,
                Співай з нами пісню щастя,
                У містах і на селі

                Чути соловей співає,
                На сопілці дудар грає,
                Сяє квітами калина,
                Це все наша Україна
               
                Приспів
                Живемо на Україні,
                На своїй святій землі,
                Грайте музиканти, грайте,
                Весело пісні співайте,
                Любо жити нам на цій землі

                Чути зозуля співає,
                Пісню щастя скрипаль грає,   
                В барвах сонячна долина,               
                Це все наша Україна

                Чути перепел співає,
                Водограй плескучий грає,               
                Сяє начебто перлина,
                Це все наша Україна
               
                Чути музиканти грають,
                Рідний край наш прославляють,
                В вишиванках вся Родина,
                Це все наша Україна


Рецензии