Птаха щастя

Нажаль, життя таке примхливе,
Твій Синій Птах, неначе тут.
Ти сподівєшся на диво,
А на тобі ярмо із пут.

І врятуватись нема сили,
Чи то її ти не зібрав,
А птах летить, розправив крила,
Нажаль, його ти не спіймав.

І буде знов наступна спроба..
Як! Що зробити і коли.
Ідея "Фікс", як та хвороба...
Ти птаха ловиш, як завжди...


Рецензии