Драма

Без адреси пишу листа,-
кину в ніч...
наша драма така проста,
звична річ...
зіштовхнулись світи на мить
без мети...
щоб затим, як живих, палить
два мости...
а вуглинки нести в серцях
хоч пече...
і стражданню нема кінця:
біль та щем...
Те по долі було чи ні,
хто збагне?..
Чи він пише листи нічні
для мене?..


Рецензии