Без названия

В.В. Трюхану

До молоді прохання,
І просьба лиш одна,
Найдіть себе в коханні,
Цілуйтесь як в останнє,
Цурайтеся вагання,
Кохання – дивина!

А то зима вже скоро,
І білі стануть скроні,
Навколо стане голо,
Залізе в душу морок,
Промокне весь ваш порох,
Не вернеться весна


Рецензии