Хто ми насправдi?

Що за народ ми украiнцi?
Звiдки взялися i хто ми с?
Нiкчемнi байстрюки,але не нiмцi,
Та час розплати настас.

Вiчнi холопи,бидло вiчне,
Все справедливо,все про нас.
Козацтво,воля теж нам звичнi,
Рiднiший нам нескорений Донбас.

Рогулi-бандерiвцi,вони не нашi,
Впливання заходу обман.
З ними завареноi кашi,
Органiзовано майдан.

Ми не католики,ми православнi
I ляхи нам не с рiдня.
Коли з Росiсю,тодi ми справжнi,
Що ми з Свропою,то це брехня.

Нам ближче козаки з Ростова,
По вiрi,духу i ментальностi,
Нiж рогуль-свинопас зi Львова,
Ми хлiбороби по дiяльностi.

Свропа не потрiбна,ми вдома,
З Росiсю один народ
I наша дружба то аксiома,
А Крим росiйський,наш курорт.

Настав час нашого прозрiння,
Миром закiнчити вiйну.
Шукать з Росiсю порозумiння,
Спокутувати провину.

Разом з Росiсю ми переможемо,
Таке заповiдав Сократ.
Хто у бiдi нам допоможе?
Лише по кровi рiдний брат.


Рецензии