Доторкнутись до веселки

Доторкнутись до веселки,
доторкнутись хоч на мить,
кажуть, зникне у блакиті
все, що у душі болить,
кажуть, хвилями накриє,
змиє слід усіх тривог,
і на вушко вам відкриє
тайну щастя й перемог.
Доторкнутися б до тайни,
дотягнутись до небес,
і пірнути, мов востаннє
в океан її чудес,
погойдатися на хвилях,
зазирнути в глибину,
і злетіти на вітрилах
в неймовірну вишину!
Доторкнутись до веселки,
доторкнутись хоч на мить,
щоб розвіялось у барвах
все, що у душі болить...

08.07.2018


Рецензии