Железный поток

«LED ZEPPELIN», «DEEP PURPLE», «BLUE CHEER», «BLACK SABBATH»,
«BROWNSVILLE STATION», «RAINBOW», «GRAND FUNK», «WHITESNAKE»,
«DIO», «NAZARETH», «IRON MAIDEN», «AC/DC», «KISS», «ACCEPT»,
«EXODUS», «AEROSMITH», «ANTHRAX», «BACKWATER», «DESTRUCTION»,
«GUNS AND ROSES», «HELLOWEEN», «FOREIGNER», «JUDAS PRIEST»,
«KING DIAMOND», «KINGDOME COME», «KREATOR», «METALLICA»,
«MOTORHEAD», «MOTLEY CRUE», «OVERKEEL», «SAXON», «SLAYER»,
«UDO», «UFO», «VAN HALEN», «WARLOCK», «DEF LEPPARD»,
«BON JOVI» «CINDERELLA», ...


Рецензии