Синам

Сини мої, швидко літа промчаться,
З собою радість, грози віднесуть,
Та не забрати їм велике щастя,
Що по житті сини мої два йдуть!

Недавно ще були малі хлоп‘ята,
З новими витівками кожен день.
Тепер вже чоловіки... і багато
Несуть мені наснаги день у день.

Коли в них добре все — то в мене свято,
Адже продовжують вони мій шлях.
Нехай же щастя буде в них багато,
Добра й тепла у мріях і думках!   


Рецензии