Левку Лук, яненку

Левку Лук’яненку

Ну, ось і все – настала тиша,
куртина впала на поміст.
Вже хвиля вічності колише
життєпису останній лист…

Жбурнув своє життя на плаху
за волю рідної землі.
Ти у борні не відав страху,
але не згинув у петлі.

Не закликав народ до зброї,
та все життя у боротьбі.
Вітчизни істинним героєм
залишив славу по собі.

Таких як ти земля роджає
один лиш раз на сотню літ.
Сьогодні в вічність проводжає
тебе весь український світ.

08.07.2018


Рецензии