Прощальнi слова групi та викладачам 2018

Так швидко промайнули ці роки...
Ти пам'ятаєш?Зовсім іще юні
Колись у коледж разом прийшли ми
Тоді у нас, крім вступу, мрій не було.

Так пам'ятаю! Нам давалось, що
Чотири роки - це вже так багато,
Та час так швидко в далечінь пішов
І ось сьогодні у нас спільне свято!

Важливу роль в житті відіграють
Ті, хто вперед іти допомагають.
Їх було небагато, перезву:
Викладачі, куратор, батько й мама.

Ще були друзі, від яких ти чув:
"Ти зможеш, все пройдеш, не сумнівайся!"
Підтримкою людей сильнішим був
І в час важкий частіше посміхався.

Куратор - друга мама.Скільки ми
Принесли Вам клопоту й тривоги
І традиційне: "Вб'ю, як не здаси!"
Ми пам'ятали всю свою дорогу.

Ви нас любили щиро й безкорисно,
Ми разом з Вами через все пройшли!
Зустріли нас із берега «Дитинство»,
В життя доросле мудро провели.

Викладачі, нелегка ваша праця!
Старались ви, щоб кожен зрозумів
І осягнув об'єм матеріалу!
Ми вдячні вам, хоча так мало слів.

Ми не забудемо про бронхіальну астму,
Апоплексію визначимо враз,
Й коли свідомість пацієнт наш втратить
Без сумінву, згадаємо ми вас!

І ПМД при гострому інфаркті,
І явище важке: гострий живіт.
Все це ми назавжди запам'ятали
І вирушаємо в практичний світ!

Батьки! Ваша підтримка і любов
Завжди допомагали нам в тривогах.
Ми вдячні вам за те, що знов і знов
Ви були поруч у земних дорогах.

Ви дбаєте про нас так, як ніхто
І разом з нами досягли мети.
Бувало, знову дзвонить телефон:
"Ти як?Хто б сумнівався – перездачі?
Окей! Звільнишся – тоді подзвони!»

О, наші любі дорогі батьки,
Допомагали ви нам дуже часто!
І ми – причина тої сивини,
Яка з'явилася раніше часу.

І ще є Той, Хто бачить кожен крок,
Про Нього я не можу не згадати,
Це – Вірний Друг, це – милостивий Бог…
Так любить Він людей благословляти!

Він любить щиро кожного із нас,
Якщо ж не так, для чого жить на світі?!
Нехай же Він благословляє Вас,
Наповнить радістю життєве літо.

Чотири роки…Як і не було…
І ми на старті нової дороги.
Так швидко час цей райдужний пройшов,
Його ми згадувать будемо довго.

Бажаємо усім вам, любі друзі
Терпіння, злагоди і щастя у житті.
Сказати чесно: добре з вами було
І якось сумно в світ без вас іти!

Любі одногрупники!
От і все, ми вільні не лише офіційно, а й практично)
Хтось планує вчитись далі, у когось в планах робота, комусь доля відкриває зовсім інші двері...
Всього доброго вам!
Люблю вас))


Рецензии