Спи, Марiчко

Заглядає у віконечко
різнобарвна весно сонечком.
Гріє промінцями
руки мами.
Народила мати донечку,
годувала її молочком
і співала зранку
колисанку: -
Спи красуня моя дівчинко,
подарила тобі ніченька
карі оченята,
як у тата.
А волосся, наче житечко,
щічки, мов рожеві квіточки,
сонцем сяє личко…
Спи,  Марічко.
07.07.18


Рецензии
Дуже гарна колисанка!

Ксана Поликарпова   07.07.2018 21:55     Заявить о нарушении