Ты прада мною...

Ты прада мною нечакана
з'явіўся,быццам карабель,
на гарызонце акіяна,
як гарызонт маіх надзей.
І ўвесь аблашчаны вятрыскам
ды вільгацьцю цьмяных начэй,
схіліўся ты так блізка-блізка
да маіх стомленых вачэй.


Рецензии