Життя проходить

Життя проходить.Чи солодка мить?
Не знаю - знаю що мені болить.
Глухе відлуння - спомин - я і ти,
Я в інших не змогла тебе знайти.

Пелюстки щастя - знаєш? Не було...
Коли усе навколо зацвіло,
Немов сліпа.Кохала до безтями,
Та нелюбов гірчила поміж нами.

Ти не кохав - та я й не сподівалась,
Я віршами віночка заквітчалась,
Не було поцілунків, трепет тіла.
Я подумки до тебе так хотіла.

Мене любили; зорі, поле, небо,
Ти не любив - мовчи, мовчи не треба!
Чи знаєш як душа моя болить?
Без тебе на землі так важко жить.

Життя проходить...

Таня Олексийчук.


Рецензии