Бульки на окропi

 УкраIно вся шановна...
 Душi й серцю мила -
 На шлях хибкий чому стала?
 Жде тебе могила.

 Посварилася з сестрою
 З Росiею ти -
 З нею ти була щаслива,
 Вам би разом йти.

 Та знайшлися "добродii"
 Тебе одурили,
 Вiд Росii сестри твоi,
 Тебе вiддiлили.

 А тепер як скорпiон ти -
 Б'еш себе до смертi,
 Б'ють з гармат Донбас безвинний,
 АТО й хунта впертi.

 Звинувачуеш Росiю
 В грiхах своiх чорних,
 Вiд Америки залежиш
 В справах ти позорних.

 Вона тобi оплатила
 Вбивства на Майданi,
 Хунта з АТО всi жирують,
 Як сир у сметанi.

 Лиш народ твiй все нищае,
 Подавсь в заробiтки -
 На Донбасi йде вiйна,
 Миру, ждати звiдки?
 
 Хунта киiвська лютуе
 Пiд вагарем ношi,
 Вiйна, бiзнес для них всiх,
 З вiйни мають грошi.

 А Донбас, хай помирае
 Кумекають з ради -
 От би всiх туда б в Донбас iх,
 Мир зробили б гади.

 Всi пани твоi багатi
 Скриються в Европi,
 А народовi оставлять -
 Бульки на окропi.

 Роби висновок единий
 З ким же тобi жити?
 Украiна з Росiею?
 Чи пiдеш в наймити?


Рецензии