Ода альфа-самцям

Є в них те, що не має євнух.
Є перець жаги і скуйовджена стать.
Є те, що поможе літать.

Енергія, що проймає
Тривожить вустами, розмаєм
І те, що не проходить в літах
Породжує, не вбиває.

Що не обмовлять в плітках!
Тож їх називають еліта.
А хтось - альфо-самцями...
Любитимуть до нестями.

Країна з такими розквітне.
Їм в парус шепоче вітер.
Скарбами їх граються діти.
В них є - що не має євнух!

Є те, щоб їх дух не протух.
На чому будує святість монах
А діви із подивом вигукнуть - ах!

2 Липня 2018 Року


Рецензии