Гордiсть

Білі стільці у кав'ярні
Та чорні навколо білих столів.
Картини, як Поллок - примарні.
Поети, що бризкають кольором слів.

І музика техно, як гуркіт
Що плином пливе, не вщуха.
Кальяни, розкурені турками
Та кава, що млеко плека.

Пляшок вертикалі Моранді
Стовбичать, залиті свічками.
В фужери періщить дощ на веранді.
Вогонь зігріває комин.

Портрети Неру та Ганді
Від гостя індійця на спомин.
Араби по вуха у бородах
Як в шубах огрядних.

ДівчИна за столиком горда
Чекає на джентельменів
Порядних.

1 Липня 2018 Року


Рецензии