Крим

У книжці вирвана сторінка,
Бо Крим не наша половинка.
Як сумно, боляче згадати
Події ті, сумні та кляті.

Як статись так могло, пихато?
Цих чоловічків забагато!
В зеленому... І таємничі…
Та на плечах  у них рушниці!

Ганебний, підлий "дерибан"!
І Крим здали ось цим панам,
Сусідам нашим,росіянам,
Без пострілів, неначе з п'яну.

Що то було? Сценарій чий?
Написаний  коли  і  ким?
В повітрі відповідь повисла.
Мовчанка, ніби вона скисла.

І далі, далі йдуть роки,
Перед очами все  рядки,
Та вирвана одна сторінка,
А  в  тайниках  сховались вчинки
Тих діячів іще, «турчинків».

…Та влада, як німа,
Не скаже це нікому,
Бо совісті нема.
Ввійшла,неначе в кому...

А відбулось там що, насправді?!!!
Взяли й закрили очі правді.
Та, мабуть, поки  не на часі!
Історія розкаже, з часом.

…Історія Криму - в  піарі  та  злі,
Поставити б треба в ній крапку над «і»?!!!

23.05.2017


Рецензии