Аромат життя

Аромат життя не розпізнати,
Якщо не думати про нього взагалі.
Тоді нам від життя чого чекати?
Поводимось , мов діти  ми малі.

Аромат життя нам не відчути,
Якщо не ставити на шальки терезів.
Якщо не думати,що діяти,як  бути
Й самим життя  занурювать  у рів.

Аромат життя не оцінити,
Якщо його не вміти  шанувать,
Якщо не думати , як же його прожити,
Щоби  в любую мить не  жалкувать.

Аромат життя  не  скуштувати,
Якщо не знать усіх  його смаків.
Прожить  його , але не змарнувати…
Щоб описать його-не бракло раптом слів.

01.07.2018 р.


Рецензии