***

ТИ моє щастя і моє прокляття!
Немов отрути і життя ковтки...
З душі моєї ТИ зробив багаття
І розірвав все серце на шматки.
Але нема вини ТВОЄЇ в тому!
ТИ -вільний птах, ТЕБЕ я не держу!
Нажаль не ввійдеш вже до мого дому
Й "люблю ТЕБЕ" я більше не скажу.
Мій ЦИГАН, зла я не тримаю!
I проклинаю лиш саму себе
За те, що так нестриманно кохаю,
Й за те, що серце більше неживе...


Рецензии