Скоренi-нескоренi

Давай тримати не будемо долю,
Давай відпустимо щастя на волю,
І серед віщих снів
Відчуєм ті, що пророчать віру нам.
Нехай забудуться серця образи,
Нехай складуться так лагідно фрази,
І серед сотні слів
Знайдемо ті, що потрібні тільки нам.

Приспів:
Скорені-нескорені,
Душами підкорені,
Ми з тобою створені
Один для одного.
Скорені-нескорені,
Почуття зашторені,
І накриті штормами
Десь від усіх давно.

Зіграй зі мною, та не зізнавайся,
Зіграй без правил, та не загравайся,
І в межах тої гри
Знайдемо те, що важливо лише нам.
Нехай розвіються сиві тумани,
Нехай розтануть, як крига, обмани,
І в межах висоти
Відчуєм те, що відчутно тільки нам.


Рецензии