Не треба iлюзiй

Далекі, з тобою не близькі,
І все, що було відверто,
Назавжди пам"яттю стерто,
І не повернути.
Нелегко, всі почуття низькі,
Кохали ми, та поверхньо,
Один до одного зверхньо,
Тепер чужі люди.

Приспів:
Не треба ілюзій,
Ми нікому нічого не винні,
Любити ми не повинні
В полоні німих почуттів.
Себе не примусиш,
І від серця до серця знов змінні
Пориви вітру нестримні,
Не разом, ми у забутті.

Далекі, ми більше не близькі,
Шляхами різними йдемо,
В думках по-іншому тема,
І не розібрати.
Нелегко, всі виходи вузькі,
Де було світло, там темно,
І сподіватись даремно,
Немає там правди.


Рецензии