Не вiдчуваю

Не відчуваю, не відчуваєш,
Більше не разом, далі самі.
Серцем не вірю, не пробачаєш,
Вже не чекаєш,
Біль б"є одразу, наче у сні.

Приспів:
Не треба зайвих ілюзій,
Ми вже з тобою не діти.
Бажання нам не здійснити,
У ворогів нема друзів.
Не треба слів і цілунків,
В них правду нам не побачить.
Не треба цих подарунків,
Несправжніх тих візерунків,
Вони нічого не значать.

Знову втрачаю, знову втрачаєш,
Просто не вийшло, треба забуть.
Вперше-востаннє, сповідь вбачаєш,
Легко зтираєш,
Між нами тиша стала, як суть.


Рецензии