Щастя

             Моє щастя..

Я хотів би тобі написати вірша
Про те що було.. Тоді.. Колись..
Намагався б в той час.. Але ж.. Хіба..?
Подивись в мене.. Подивись..

Як хотів би тобі дарувати тепло
Ніжність, пестощі.. Відчуття..
То колись в нас таке із тобою було,
Тож, чому не збагнув..? Життя..

Я б хотів із тобою пройти свій шлях
Той, що сам залишив собі..
Пам’ять.. Нове щось.. В небуттях..
Тільки ти і я.. Чом ві сні..?

Так багацько хтів б розповісти тобі,
Та на то вже нема життя..
Сумно.. Лагідно.. Ти в мені..
Поруч відголос каяття..


                01.07.2018р.
                16:50   


Рецензии