Холуiзм

Сидить Холуй під Холуєм,       
І поганяє холуями.            
Нікчеми! – довели народ          
Куди б Ви думали? ...до ями.
Оце такий Вам реалізм.
Соціалізм? ...вже канув в Лету.            

Мораль?               
Приймайте як монету.         
Скрізь процвітає Холуїзм.      
01.08.2004р.


Рецензии