на Ланжеронi

Я на морі у тіньочку
В красоті у холодочку
Вдовольняю свої очки
Морем дихаю любуюсь
Покупаюсь
Посміюсь
В крузі друзів порадію
вдоволь Щастячка напьюсь

Моє життя похорошело
загоріло мойо тело
Я радію
 я щаслива
насолода дарить диво
ПО ОДЕСІ ПОГУЛЯЮ
Я ВІД ЩАСТЯ
ЛЮДИ ПЬЯНА


Вийшла з хати в дворі ванна
Сонечко повітря і земля
Я від щастя наче пьяна
Враження як від КРЕМЛЯ
НАЧЕ Я ЖИВУ НЕ В ГОРІ А КРУГОМ ПІСОК І ЧОРНЕ МОРЕ ...
СУПЕР...Я СОБІ СКАЗАЛА
СЕБЕ У ВАННІ ПОКУПАЛА...


Рецензии