***

Я хотіла тобі сказати...
Та ти вже давно мене не чуєш,
Чи ні за кого не рахуєш?
Кохання - втрата.

Послухай, любий, будь ласка.
Останній раз я скажу тобі слово,
Бо, може, ніколи не буду готова.
Життя -  це не казка.

Ти завдав мені болю,
Та чи буду я довго терпіти?
Не з'єднають, не скріплять з тобою нас діти.
Ми - це не доля.

Є межа, і годі мовчати.
Я зможу без тебе, чи зможеш сам ти,
Як смілово не можеш навіть піти,
Тільки вбивати.

Мовчи, коли слів нема.
Я виходжу свідомо з омани
І знімаю із серця кайдАни.
Сам - не сама.


Рецензии