Танi вдячнiсть

Ми уже преобразились
Із жирьоп
В стройняшок превратились
погоріли кілограми
 і тепер ми стрункі дами
Не повірили і сами
Що таке можливо друзі
Ми жили в приємнім крузі
Тані дякуєм за те
 тяжке діло як просте
вона усім пропонувала
і радість нам подарувала
Ми всі схудли як один
і наш Женя Господин
Результатом наслаждаємся що вступили в таку групу
задоволені не каємся
День сьогодні випускний
Радісний веселий
Ми щасливі як один
повертаємось в оселі
Будем жити
слідкувати
 щоб не пожирніти
Жити гарно працювати
І життя  любити
Групой будем зустрічатись
 опитом ділитись
Як нам далі харчуватись
Щоб з путі не збитись


Рецензии