Если не ты

     Якщо не ти               
Мене весна запрошує у сад,
Де місяць золотий і зорепад.
Де зводять мавки зоряні мости, -
А я боюся: це будеш не  ти…
   Приспів:
Якщо не ти, якщо не ти, якщо не ти,
Навіщо квітам у саду твоїм цвісти?
Я вірю й зню: на тобі зійшлись світи, -
Якщо не ти, якщо не ти, якщо не ти…

Уже весна… І сонця промінець
Торкає крил залюблених сердець.
 І    я в надіях  снію і  живу
Тебе скоріш побачить наяву.
   Приспів  той же

Який чудовий весен буйноцвіт!
Чи не тебе я бачу серед віт?
Очей від тебе вже  не відвести,
Скажи: «Це ти? Чи, може, це не ти?...»
   Приспів  той же


Рецензии