Лих музики

                Х   Х   Х


Лихі музики серце крають,
Віщують небу про біду.
Веселки дзвін за водограєм
Промовить серцю:"Нагодуй

Терплячу землю чистим сяйвом
Любові, віри та краси!"

Та крУки все одно кружляють,
Закреслюючи вись і синь!


Рецензии