Володар

Життя свого з нас кожен є володар,
Та володіть не вміє кожен аж ніяк.
Життям не покермує як господар,
А й крутиться,мов на млині вітряк.

Життям треба майстерно кермувати,
До цього треба мати нам талант.
Життя – це пазли,щоби їх складати.
І пазли всі щоб склали в діамант.

Життя для кожного – суцільная загадка,
Й відгадку ми шукаємо самі.
Воно,неначе,паперова хатка,
Що може вмить лягти у папірці.

Та щоб життя зосталось діамантом,
І мало грані сильні і чіткі,
Навчіться володіти всі талантом,
Й життям ви не кермуйте,мов сліпці.

01.07.2018 р.


Рецензии