Господь дару долю

Господь дарує долю усім  людям.
Ми  з нею  всі  приходимо у  світ,
Та як  життя складеться  й  що в нас  буде
І скільки  проживем на світі  літ?

Господь дарує  долю  ще  в утробі,
Він  нею  нарікає  нас  усіх.
Ісус за нас  лежав  в  холоднім гробі:
За спільний  наш  людський  життєвий гріх.

Господь  дарую  долю  й  сповіщає,
Щоб  кожен кермував  своїм  життям.
Ніхто хай  манни з  неба  не чекає,
Й  його  життя не стане так сміттям.

Господь  дарує  долю  без  украдки,
Нікому він її не  жалкував.
Але  ніхто з нас  і не  має  гадки,
Яку  ж бо  долю  нам Господь пророкував.

Господь  дарує  долю  без  упину
І  хоче  ,щоб  щасливими  були.
Він  кожному  голосить: « Доню!Сину!
Щодень молитви Господу  моли!»

01.07.2018 р.


Рецензии