Моя жизнь

Брожу по городу блукаю
щастячко своє в собі шукаю
А в собі лише знахожу
 пересуди перехожих
Ніхто мені не допоможе
Одне лиш милосердя Боже

На кого Бог на того й люди
Як захоче милий Боже
так воно і буде


Рецензии
Так и будет...

Стас Просто Стас   21.09.2018 14:07     Заявить о нарушении