***

Хтось загубить, хтось втратить, хтось зникне...
Хтось шукатиме, дехто знайде...
Хтось не зможе спочатку, та звикне...
Хтось повсюди, а хтось - де-не-де...
Хтось намарить, хтось купить, хтось зможе...
Хтось - плин ночі, хтось - неба блакить...
Хтось на вічність з підручника схожий...
Хтось подібний на ніжності мить...
Хтось мовчить, хтось пішов, хтось конає...
Хтось захоче, а хтось принесе...
І, нарешті, хтось все це програє!..
Хоча, ні.
Я не граю.
Не все..:)


Рецензии