Нумо вчитись

Нумо вчитись в УАД!
Тут царина знань Вас жде!
Як здобув освітній спадок –
То подякує нащадок.
Знання – сила, Божа міць!
Не дрімайте горілиць!

© Copyright: Кравчук Світлана Миколаївна, 2018

02.07.2018


Рецензии