В думках загубилась

В думках загубилась,та томлять далекії далі.
Неначе в убогості серце зросло.
Та наче ніколи... не вчила я інших моралі.
В своєму житті ж бо,багато чого ж бо,-було.

В думках загубилась,та в тяготах цих захворіла.
Не вільна кохати,бажає хто певне мене.
Що думами жити..? А ну ж бо! Скоріше до діла!
Бо щастя,як доля,життя ж бо,-моє промайне.
  (Понкратова.О.В.)


Рецензии