Вратарь от Бога

Хороших
       Вратарей
              не Много,
Те,
  что Пенальти
            брать Умеют
и Тот,
    кто Может,
              Он,
                от Бога!
Таков
   В р а т а р ь,
       И. А к и н ф е е в


Рецензии