Фруктова рад сть

Фруктова радість, соком налилася,
Теплом зігрілася, солодка стала!
Від дерева вона відірвалАся,
Поважчала і нам під ноги впала.
Куштуйте мене, я така смачна!
Від мене наберетесь сили літа,
Не подарують вам зима, весна,
Ту радість, що в мені теплом зігріта.


Рецензии