Ти сам соб

Ти сам собі товариш є і ворог,
Ти сам собі є жолудь і свиння,
Ти сам собі пустеля є і море,
Ти сам собі присвоюєш знання.
Ти сам собі стіна глуха і двері,
Ти сам собі злочинець і судя,
Ти сам собі і Моцарт, і Сальєрі,
Ти сам собі, виборюєш звання!
Ти сам собі вірішуєш ким бути,
Ти сам собі даруєш певний шлях,
Ти сам собі все можеш повернути,
А можеш притулити в собі страх.
Ти сам собі, в тобі велика воля,
Тоді вирішуй як тобі іти,
Ти сам собі є щастя, і є доля,
Вирішуй сам, на що спроможнен ти!


Рецензии