Я лаштуюсь в дорогу

Я лаштуюсь в дорогу, я лаштуюсь в нікуди
На твою перемогу, де розважливі люди
розпивають напої і святкують востаннє,
не складаючи зброю, своє тихе повстання.

Я лаштуюсь на захід, де збивається подих.
Відшукати свій захист, де збігаються води,
Де під дубом розлогим не стрічались коханці,
Я стрибаю з порогу і складаю до ранцю

Все, що мало вагу. Але було даремним.
Світ в мені не загруз, я у ньому - напевно.

Я лаштуюсь в похід, відрізаючи коси,
Передай всім привіт. Навіть тим, хто не просить.

01.07.2018


Рецензии