з1амига дог

Укх кераp арадалар дезаш,
ма деттале са з1амига дог,
Хьоца массаз дагаяьла г1ерташ,
Аз харжже боах сай хьара ког ...

Аз дувцар в1алла хал ма хетлаш,
Сон шоаца дагаяьла лов,
Наьх сагах хьам ал лоръеш баге,
Де дезач де шоай доалахье дов...

Шо фусам езаш дахаш дале,
Иразех дахаш дале - хаттар дац,
1оценде дегаш вештта дале,
Амм хьехам бе шоан ховрга щеко яц..


Рецензии