I am loved by God as I am...

I am loved by God as I am
To be brought to Jerusalem
Through the blood of Christ and my faith
In the One Who died in my place.

Я возлюблен таким, как есть,
Чтоб небесное царство обресть
Чрез Голгофу и веру в Царя,
Что до смерти страдал за меня!

01.07.18


Рецензии