Причаjвся за серцем бiль

Причаївся за серцем біль.
Злий. Непроханий. І даремний.
Неупізнаний. Неприємний,
мов на чорному хлібі – цвіль.

Не за добрим, не за добром,
не за сонцем, не за коханням –
просто так... Біль підкрався зрання –
день помножити на зеро.

Озирнусь на життя своє.
Пригадаю і щастя, й муку,
та прийму твою теплу руку:
це тепло – все, що в мене є.

Легше вдвох проти болю нам –
проти болю і у недолі.
Злиться біль, але йде поволі –
біль не любить, як я не сам...

................................

Foto Natalya Tuchapska


Рецензии