Липова повiнь

Липовий повів у сутіні - сутність
Світу. Свічуся! Святкую присутність

Вічності в миті, умитого квіту -
Трунку тремкого п'янливого літа.

Липові повіви, повінь! По вінця
Щастя і щемності - по половинці.


написано 02.06.2018


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.