Липень

Запахло сонечко аж щастям тхне
несподівано підкрався як кішка липень
тихенько другий місяць літо йде
і ця пора року для вражень і натхнень...
Білий налив в садку давно вже встиг
а ще приємно пахнуть у садку троянди
зелений виноград дозріти ще не вспів
але порічки червоної зачаровують гірлянди...
У темно синіх кольорах розцвів клематіс
колючий агрус самотньо теж жовтіє
в штанину хоче вчепитися або обійматися
але від цих дарів природи моя душа радіє...


Рецензии