Зустрiч 13

Наша зустріч життя розділить "до"і"після"
без один одного не можна зрозуміємо нам бути
спогадам дихаємо як свіжим повітрям
я не можу твої зелені очі до сих пір забути...
Наша зустріч сміливишими в серцях бути спонукає
у відвертій розмові взаємність зможемо відчути
і душа відкрито без надмірностей зробити вибір натякає
що один до одного ми ідеально створені скоріше нам збагнути...
Наша зустріч наш скептетізм і недовіру все таки переконає
хоч зробити перший крок як з парашута стрибнути
в наших характерах з тобою розбіжностей не має
у мене ж навіть в думках не проскакувало тебе хоч як то обманути...


Рецензии